Vajad: pisemaid kabatšokke, sidrunit, hapukoort, hakkliha, riivjuustu, maitseaineid, (juurde:kartuleid, salatikurki ja tomatit)
Ahjuvormi põhja laota sõrmejämedused kabatshokiviilakad ja määri pooliku sidruniga pealt. Puista soola ja pipart parajalt palju ja pane 200 kraadisesse ahju. Kui küpsemine läheb üle kuivamisele siis vala vormipõhja vett. Peaaegu pehmeks küpsenud viilakatele vala hapukoor ja hauta veel pisut, samal ajal pruunista hakkliha (maitsesta ka). Siis hakkliha vormi ja riivjuust peale. Vajadusel lisa vett. Hauta kuni juust sulanud. Juurde keedukartul ja kurgi/tomati salat.
Veidi toekama ahjuomleti saad, kui valad vormi veel ka soolaga maitsestatud piima-muna segu.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar