Selleks, et tulemus täiuslik saaks tuleb seemnetest tühjaks kaabitud viljasse torgata kahvliga augud ja sisse tilgutada sidrunimahla, puistata soola ja sidrunipipart (ohtralt sest muidu vesine vili neelab kogu maitse), sorts majoneesi ja peotäis riivjuustu lisaks. Ja täidise valmistamise ajaks ahju eelküpsema.
Siis alles täidis- milline iganes.
Minul sibul, küüslauk, riis ja hakkliha.
Ja peale ikka riivjuustu. Kabatšokipooled kokku ja peale sälgud ning veelkord riivjuustu. Pillavalt luksuslik ja TÄIUSLIK. Need, kes oma lapserumaluse või eelnevate lahjade kabatokielamuste tõttu ei proovigi jäävad paljust ilma...
Mulle vahepeal kabatshokk väga maitses, tavaliselt lihtsalt praadisin pannil soolaga. Või praadisin tükke koos hakklihaga hakkliha kastmesse. Aga et meie lapsed järjekindlalt kõik kabatshoki tükid kastmest välja nokkisid, pole ma viimasel ajal enam kabatshokki ostnud.
VastaKustutaPeaks vist selle vea parandama :P