Tere tulemast sellesse retseptikogusse! Püüame siia koguda maitsvaid, kuid lihtsaid ja kergesti tehtavaid toite, nii magusaid kui soolaseid. Kui sul on mõni hea retsept varuks - tõenäoliselt oskad seda juba peast - ja oled nõus seda jagama, siis paneme selle meelsasti siia üles.

reede, 29. aprill 2011

Täidetud kabatšokk

Selleks, et tulemus täiuslik saaks tuleb seemnetest tühjaks kaabitud viljasse torgata kahvliga augud ja sisse tilgutada sidrunimahla, puistata soola ja sidrunipipart (ohtralt sest muidu vesine vili neelab kogu maitse), sorts majoneesi ja peotäis riivjuustu lisaks. Ja täidise valmistamise ajaks ahju eelküpsema.
Siis alles täidis- milline iganes.
Minul sibul, küüslauk, riis ja hakkliha.
Ja peale ikka riivjuustu. Kabatšokipooled kokku ja peale sälgud ning veelkord riivjuustu. Pillavalt luksuslik ja TÄIUSLIK. Need, kes oma lapserumaluse või eelnevate lahjade kabatokielamuste tõttu ei proovigi jäävad paljust ilma...

1 kommentaar:

  1. Mulle vahepeal kabatshokk väga maitses, tavaliselt lihtsalt praadisin pannil soolaga. Või praadisin tükke koos hakklihaga hakkliha kastmesse. Aga et meie lapsed järjekindlalt kõik kabatshoki tükid kastmest välja nokkisid, pole ma viimasel ajal enam kabatshokki ostnud.
    Peaks vist selle vea parandama :P

    VastaKustuta