Meie laste lemmik. Suurest potitäiest ei jää miskit järele.
pool väiksemat kõrvitsat riivitult
manna
suhkur, sool
piim
või
Riivitud kõrvits veega keema (paksem segu, mitte lahja st. ikka kõrvitsasupp mitte kõrvitsamaitseline mannasupp :)), sõristada sisse silma järgi mannat (meie eelistame vedelamat. Segan vispliga, et manna ei läheks tükki. Maitsestan, lisan piima ja või.
Serveerin soojalt (mitte tuliselt) kaneeli-suhkru seguga.
(Terve kõrvitsa avamise korral riivin ja panen ülejäänu ka supiportsudena sügavkülma, nii saab maiust aastaringselt valmistada. Sarnast toitu valmistan ka sügavkülmutatud büreeritud õuntest, mida omakorda saab ka mannavahutoorikuina kasutada. )
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar