Meie pere lemmik!
500- 700g metsaseeni või soolaseeni (mina eelistan puravikke ja kukeseeni)
500g hakkliha
1 suur sibul
jupp porrulauku
3-4 keskmist porgandit
purk purustatud tomatit
kartulit
veidi võid
üks karp sulatatud juustu
soola ja oma maitse järgi muid maitseained
Hakkliha praadida, soolaseened vajadusel kupatada ja praadida.
Võis kuumutada sibul, porru ja porgand. Kõik patta, kuum vesi peale ja purustatud tomatid. Keeta nii kaua kui porgand ja seened on peaaegu pehmed. Lisada kartul.
Kui kartul pehme lisada sulatatud juust, lasta korra keema. Serveerida koos hapukoore ja rohke maitserohelisega.
Oi kui huvitav! Meie teeme teatavasti alati seenekastet või seenesalatit.
VastaKustutaPeaks seda suppi täitsa proovima. Ainuke küsimärk tekkis mul tomatipüree osas - seda ma eriti ei armasta, võibolla jätan selle välja.
Alati võib midagi ju ära võtta ja juurde lisada :)
VastaKustutaMina ise ka püreed ei kasuta. On müügil selline purustatud tomati konserv(leeme sees tükid), see on selline suhteliselt maheda maitseline.