Eeldab malmahjuga puupliidi ja malmpoti olemasolu :)
Üks kana
sool, pipar/sidrunipipar
tassitäis vett
õunu, porgandeid, kaalikat
Esmalt tugev tuli pliidi alla.
Kana maitsestada, asetada paksem pool ehk rind all potti, lisada vesi ja tükeldatud õunad ja juurikad. Pott ahju, puid pliidi alla nii palju kui mahub... ja ise magama.
Ärgates mitme tunni pärast on toit valmis ja soe. Ja kana Hercule Poirot`likult tükeldatav- teatavasti kurikuulus pedant nõudis, et liha oleks nii pehme, et noa asemel saab kasutada lusikat.
tuleb tuttav ette ! Meie peres käib selline söögitegemine tavaliselt talvel ja suures ahjus :P . Õhtul ahi kuumaks siis mõni puder, ühepajatoit või liha-kana malmpottiga ahju . hommikuks või järgmiseks lõunaks soe toit võtta. Väga mämmm !!!!111111
VastaKustuta