Ärgem unustagem kevadist varianti klassikast :)
Retsept raamatust "Rabarberikoogid ja magustoidud", kogused neljale
5 dl tükeldatud rabarbereid (250g)
9dl vett
1,5dl mannat
1,5 dl fariinsuhkrut
2 tl vanillsuhkrut
1 dl vahukoort
Koori ja tükelda rabarberid. Pane potti vesi, fariinsuhkur ja rabarberitükid. Kuumuta keemiseni ning keeda vaiksel tulel 10 minutit. Sega juurde manna, hauta veel 5 minutit. Jahuta ja vahusta mikseriga kohevaks. Lisa vanillsuhkur ja vahustatud koor.
Mina pean tunnistama, et tegin ainult tavalise suhkruga ja sõime piimaga, aga see on ka huvitav variant :)
Ma ka ei näe erisuhkruil ja vahukoorel mõtet- tegin eile ilma ja sõime piimaga Lapsed soovisid kohe ka järgmisel päeval teha :) Aga tegime hoopis eelmise retsepti kooki.
VastaKustuta